mr. Luuk Osinski

mr. Luuk Osinski
Advocaten

Luuk is vanaf 2014 werkzaam bij VDB Advocaten Notarissen en maakt onderdeel uit van de sectie Arbeidsrecht.

Luuk heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit Maastricht, met als afstudeerrichting Privaatrecht en Strafrecht. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij een middelgroot advocatenkantoor in Eindhoven, waar zijn bijzondere affiniteit voor het arbeidsrecht is ontstaan.

 

Luuk houdt zich bezig met het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Hij is gespecialiseerd in het adviseren en procederen over onder meer het individueel en collectief ontslagrecht, flexibele arbeid, medezeggenschapsrechtelijke vraagstukken en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heeft Luuk zich toegelegd op het internationale arbeidsrecht en maakt hij onderdeel uit van het European Legal Network.

 

Luuk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofd- (en sub) rechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht  

Op grond van deze registratie is Luuk verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Discipline:
Advocaten
Specialisatie:
Arbeidsrecht
Vestiging:
Waalre
E-mail:
luukosinski@vdb-law.nl
Telefoon:
+31 (0)88 - 194 8219