Vastgoedrecht Advocaat nodig? | VDB Advocaten

Bij een vastgoedproject kent iedere fase zijn eigen problematiek. Van het begin, de ontwikkelingsfase, tot het einde, de bouw- en verkoop- of verhuurfase, kunt u bij VDB Advocaten Notarissen terecht. En ook daarna blijven we u bijstaan. Onze Vastgoed Advocaten zijn dé specialisten in ruimtelijke ordening, projectontwikkeling, koop en huur hebben alle expertise in huis om uw project tot een goed einde te brengen en u te adviseren als er achteraf problemen ontstaan.

Advocaat Huurrecht, Bouwrecht, Aanbestedingsrecht en Bestuursrecht

VDB Advocaten heeft alle juridische kennis in huis om vraagstukken op het gebied van Huurrecht, Bouwrecht, Aanbestedingsrecht en Bestuursrecht op te kunnen lossen.

Uw vastgoedrecht advocaat in de regio Eindhoven en Rosmalen

Hoe kunnen wij u van dienst op het gebied van vastgoedrecht en bouwrecht? Neem contact op met één van onze specialisten of bel naar ons kantoor in Waalre (regio Eindhoven) of Rosmalen (regio Den Bosch).

 

Neem contact op!

Multidisciplinair

VDB Advocaten Notarissen benadert juridische vraagstukken altijd multidisciplinair. Dat zit in ons DNA. Bij een juridisch vraagstuk over bouw- en vastgoedrecht kijken wij altijd verder. Wij overleggen zo nodig met belastingadviseurs en accountants om tot het juiste advies te komen. Doordat we deze specialisten in huis hebben, kunnen we uitermate efficiënt werken.