Over VDB Advocaten Notarissen

Pro-actief en persoonlijk betrokken, innovatief en een multidisciplinair karakter. Dat zijn de kenmerken van VDB Advocaten Notarissen. Met onder andere de secties ondernemingsrecht en vastgoed kunnen wij de ondernemer met specialistische kennis van zaken bijstaan. Naast Brabantse familiebedrijven staan wij ook middelgrote en grote ondernemingen bij. Deze opereren vaak zowel nationaal als internationaal.

Beroepsaansprakelijkheid, tuchtrecht en fiscale procedures voor belastingadviseurs & accountants

 In het DNA van ons kantoor zit de combinatie van fiscale en juridische dienstverlening. Uniek aan ons kantoor is dan ook dat onze advocaten beschikken over bijzondere expertise op het gebied van de beroepsaansprakelijkheid en het tuchtrecht voor professionals die werkzaam zijn als accountant of belastingadviseur. Ook procederen wij in fiscale zaken voor deze professionals. Op dit terrein voert ons kantoor een landelijke praktijk.

Advocatuur en notariaat

Wij zijn geen traditioneel advocaten- en notariskantoor. Wij beschikken over specialistische kennis op de verschillende rechtsgebieden en bezien uw vraagstuk – in samenspraak met een belastingadviseur of accountant – van alle kanten.

De dienstverlening vanuit de advocatuur vindt plaats vanuit VDB Advocaten B.V. en de dienstverlening vanuit het notariaat vanuit VDB Notarissen B.V.

Wenst u meer informatie over de diensten die wij op onze vestigingen leveren?

Vind hier meer informatie over onze notarissen in de vestigingen Waalre en Rosmalen.

Of bekijk onze expertises