Over VDB Advocaten Notarissen

Pro-actief en persoonlijk betrokken, innovatief en een multidisciplinair karakter. Dat zijn de kenmerken van VDB Advocaten Notarissen. Met onder andere de secties ondernemingsrecht, arbeidsrecht en personen-, familie- en erfrecht kunnen wij de ondernemer met specialistische kennis van zaken bijstaan. Naast Brabantse familiebedrijven staan wij ook middelgrote en grote ondernemingen bij. Deze opereren vaak zowel nationale als internationaal.

Advocatenkantoor en notariaat

Wij zijn geen traditioneel advocaten- en notariskantoor. Naast de specialistische kennis op de verschillende rechtsgebieden kunnen wij, dankzij onze strategische alliantie met HLB Witlox Van den Boomen, u veel breder van dienst zijn. Door gebruik te maken van diensten van HLB Witlox Van den Boomen (denk aan financiële diensten, zoals belastingadvies, en accountancy) bezien wij uw vraagstuk van alle kanten.

Het voordeel voor u? Alle specialismen onder één dak, zodat u al deze kennis tot uw beschikking hebt bij één voet over de drempel. Het maakt geen verschil of u nu ons kantoor in Waalre of in Rosmalen binnenloopt, u bent altijd verzekerd van sterk advies.

Wenst u meer informatie over de diensten die wij op onze vestigingen leveren?


Vind hier meer informatie over onze notarissen in de vestigingen Waalre en Rosmalen.


Vind hier meer informatie over onze advocaten in de vestigingen Waalre en Rosmalen.


Of bekijk onze expertises