De expertises van VDB Advocaten Notarissen

Wij zijn geen traditioneel advocaten- en notarissenkantoor. Naast de specialistische kennis op de verschillende rechtsgebieden kunnen wij, dankzij onze strategische alliantie met HLB Witlox Van den Boomen Adviseurs & Accountants, u veel breder van dienst zijn.

 

Arbeidsrecht

Ons team kent alle facetten van het arbeidsrecht: arbeidsvoorwaarden, zieke werknemers begeleiden, onderhandelen met ondernemingsraden, inzet van de flexibele schil en kleine en grote reorganisaties.

 

Arbeidsrecht

 

(Beroeps)aansprakelijkheid en tuchtrecht

Heeft u onverhoopt een ontevreden klant, dan is het prettig als iemand u bijstaat die uw branche door en door begrijpt. Wij helpen veel zakelijke dienstverleners zoals accountants, belastingadviseurs en notarissen.

 

Beroepsaansprakelijkheid en tuchtrecht

 

Bouw- en vastgoedrecht

Onze specialisten in ruimtelijke ordening, projectontwikkeling, koop en huur hebben alle expertise in huis om uw project tot een goed einde te brengen en u te adviseren als er achteraf problemen ontstaan.

 

Bouwrecht en vastgoedrecht

 

Fiscale procedures en FIOD-zaken

VDB Advocaten Notarissen is de enige dienstverlener in Nederland met alle juridische en financiële kennis die hiervoor nodig is onder één dak. Dat klinkt door in de wijze waarop wij de belastinginspecteur, officier van justitie of rechter tegemoet treden.

 

Fiscale procedures en fraudezaken

 

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht gaat over afspraken maken met aandeelhouders, bestuurders en commissarissen en het oplossen van zakelijke geschillen. Dit doen wij graag voor u.

 

Ondernemingsrecht

 

Mededingingsrecht

Op het gebied van het mededingingsrecht adviseren en begeleiden wij ondernemingen (en natuurlijke personen) bij onder een breed spectrum.

 

Mededingingsrecht

 

Personen-, familie- en erfrecht

In elk leven zijn er persoonlijke gebeurtenissen die vragen om juridische bijstand. Bij samenwonen, trouwen of een partnerschap aangaan zijn juridische documenten nodig.

 

Personen-, familie- en erfrecht

 

Privacy, IT en IE

Elke organisatie verwerkt persoonsgegevens. Denk hierbij aan het verwerken van klant- en personeelsgegevens of het uitvoeren van marketingactiviteiten. Onze specialisten zijn u graag van dienst.

 

Privacy, IT en IE-recht

 

Compliance en Fraude

Compliance as a service. Heeft u te maken met toezichthouders, wilt u advies over de naleving van wet- en regelgeving of ondersteuning bij interne of externe onderzoeken? Ons Compliance team kan u hierin bijstaan.

 

Compliance en Fraude