Fiscale procedures en FIOD-zaken

De fiscale advocaten van VDB zijn gespecialiseerd op het gebied van fiscale procedures en FIOD-zaken. Daarbij zijn wij de enige dienstverlener in Nederland met alle juridische en financiële kennis die hiervoor nodig is onder één dak. Dat klinkt door in de wijze waarop wij de belastinginspecteur, officier van justitie of rechter tegemoet treden. Zo bieden wij – waar nodig - een machtig tegenwicht. 

Fiscale procedures

Procederen bij de belastingrechter is een vak apart. Vaak gaat het niet om gelijk hebben, maar gelijk krijgen. Ook bij een boekenonderzoek heeft u rechten en verplichtingen. Daar informeren wij u over. Als de Ontvanger van de Belastingdienst bijvoorbeeld beslag legt, weet u wat uw mogelijkheden zijn.

Een geschil met de fiscus hoeft niet altijd uit te monden in een fiscale procedure. Wij hebben namelijk ruime ervaring met het voeren van onderhandelingen met de belastinginspecteur.

FIOD-zaken

Weinig zaken kunnen zo ingrijpend zijn als een inval of doorzoeking. Wij coachen u gedurende het strafrechtelijk onderzoek en staan u bij tijdens het verhoor (waarin u als verdachte of getuige wordt gehoord). We schakelen de financiële kennis in die bij ons in huis is en we werken nauw samen met uw administrateur, accountant of belastingadviseur. Een openbare terechtzitting proberen we te voorkomen.

Fiscaal procederen?

Heeft u een geschil met de fiscus? Of heeft de FIOD zich gemeld? Neem dan contact met ons op

U geeft toestemming bovenstaande gegevens te verwerken in overeenstemming met ons privacy statement

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat altijd klaar.

 

Contact