Arbeidsrecht Advocaat | regio Eindhoven, Den Bosch

Een goede arbeidsrecht advocaat kent de wetten en regels, en kan zich tegelijkertijd inleven in zowel de belangen en situatie van de werkgever als de werknemer. Onze advocaten kunnen dat als geen ander. Met onze jarenlange ervaring en expertise op deelgebieden van arbeidsrecht, staan wij graag voor u klaar op het gebied van arbeidsrecht.

Alle facetten van het arbeidsrecht

Hoe gemotiveerder uw medewerkers zijn, hoe beter dat is voor uw bedrijf. Een goed personeelsbeleid dat alle ruimte biedt aan de ontwikkeling van het personeel is hiervoor de basis. Onze advocaten kennen alle facetten van het arbeidsrecht:

  • Arbeidsvoorwaarden
  • zieke werknemers begeleiden
  • onderhandelen met ondernemingsraden
  • inzet van de flexibele schil
  • kleine en grote reorganisaties

Wij staan zowel werknemers als werkgevers bij, waardoor wij vanuit verschillende perspectieven kijken met betrekking tot arbeidsrecht.

Meer weten? Neem direct contact op.

Advocaten Arbeidsrecht Eindhoven

Advocaten Arbeidsrecht Den Bosch

Meedenken over arbeidsrechtelijke kwesties 

Voorkomen is beter dan genezen. Door arbeidsrechtelijk zaken op voorhand goed te regelen, kunt u veel problemen voorkomen. Het is raadzaam dat wij in een vroeg stadium meedenken over arbeidsrechtelijke kwesties. Wij helpen u daar graag bij. U kunt zo veel uit handen geven als u zelf nodig vindt. Daarnaast adviseren wij over de optimale structuur van de arbeidsrechtelijke organisatie.

Multidisciplinair

De multidisciplinaire aanpak is onze filosofie. Wij overleggen zodra het nodig is met één van de accountants, belastingadviseurs of loonspecialisten van Newtone, waarmee wij een strategische alliantie onderhouden. Doordat we deze specialisten als het ware in huis hebben, kunnen we uitermate efficiënt werken. Zonder dat u uw vaste aanspreekpunt verliest.

Kortom, als u op zoekt bent naar een arbeidsrecht advocaat moet u bij VDB Advocaten Notarissen zijn.

Offerte aanvragen

Arbeidsrecht Advocaat

Meer informatie of offerte

Heeft u een vraag over één van onze diensten of wenst u een offerte?

Neem contact op