Beroepsaansprakelijkheid en tuchtrecht

Meestal zijn uw opdrachtgevers tevreden. Maar heeft u toch een ontevreden klant, dan is het prettig als iemand u bijstaat die uw branche door en door begrijpt. Wij helpen veel zakelijke dienstverleners zoals accountants, belastingadviseurs en notarissen.

Beroepsaansprakelijkheid

In ieder bedrijf komen beroepsfouten voor. Denk daarbij aan een advies dat achteraf niet adequaat was, een termijn vergeten of simpele fout die veel gevolgen heeft. Objectieve en zakelijke bijstand is dan essentieel. Ook als een klant die de rekening niet kan betalen het verwijt van een beroepsfout op tafel legt. Wij kunnen snel optreden, mede vanwege onze strategische alliantie met HLB Witlox Van den Boomen Adviseurs & Accountants. Daardoor hebben we fiscalisten en accountants als het ware in huis.

Tuchtrecht

Accountants, belastingadviseurs en notarissen komen regelmatig in aanraking met het tuchtrecht. Wij behandelen talrijke tuchtzaken per jaar. De reglementen, verordeningen, richtlijnen en praktijkhandleidingen voor verschillende beroepsgroepen hebben geen geheimen voor ons.  

Meer informatie of offerte

Heeft u een vraag over één van onze diensten of wenst u een offerte?

Neem contact op