mr. Roy Kamphuis

mr. Roy Kamphuis
Advocaten

Roy Kamphuis is sinds 2017 verbonden aan VDB Advocaten Notarissen. Hij behandelt zaken in zowel de vastgoedrechtelijke sfeer als in de erfrechtelijke/ familierechtelijke sfeer en verleent bijstand bij fiscale (beroepsaansprakelijkheids)zaken. In de vastgoedrechtelijke sfeer adviseert en procedeert Roy zowel bij privaatrechtelijke geschillen (voor onder andere huurders en verhuurders) als bij bestuursrechtelijke geschillen.

Zoekt u een advocaat met een hart voor de zaak? Dan bent u bij Roy aan het juiste adres.

Registratie hoofdrechtsgebied huurrecht
Roy heeft zich op het hoofdrechtsgebied huurrecht geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie is Roy verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Discipline:
Advocaten
Specialisaties:
Bouw- en vastgoed, (Beroeps)aansprakelijkheid en tuchtrecht, Fiscale procedures en fraudezaken, Personen-, familie-, en erfrecht
Vestiging:
Waalre
E-mail:
roy.kamphuis@vdb-law.nl
Telefoon:
+31 (0)88 - 194 8880

40 Adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.