mr. Daan Kamerbeek

mr. Daan Kamerbeek
Advocatuur

Sinds juli 2022 versterkt Daan bij VDB Advocaten de sectie Fiscale Advocatuur. Eerst als juridisch medewerker en vanaf 25 november 2022 als advocaat. Hij houdt zich bezig met het fiscaal procesrecht, financieel strafrecht (o.a. FIOD-zaken) en beroepsaansprakelijkheid van belastingadviseurs en accountants.

Daan heeft gestudeerd aan Tilburg University waar hij zowel de bachelor (met Honours) als de master Fiscaal Recht met civiel effect heeft behaald. Hij heeft zijn masterscriptie geschreven over het belang van het verschoningsrecht van de advocaat in fiscale (straf)zaken.

Naast zijn studie heeft Daan deelgenomen aan de Topklas van Tilburg Law school, het Honours Program van de rechtenfaculteit. Hij was eveneens bestuurder van het Honours Program. Voordat hij onze sectie kwam versterken werkte hij op de fiscale sectie van een accountantskantoor, de fiscale sectie van een advocatenkantoor en bij een fiscaal advocatenkantoor. Daarnaast heeft hij stagegelopen bij een advocaten-, notarissen- en belastingadvieskantoor.

Discipline:
Advocatuur
Specialisaties:
(Beroeps)aansprakelijkheid en tuchtrecht, Fiscale procedures en fraudezaken
Vestiging:
Waalre
E-mail:
daan.kamerbeek@vdb-law.nl
Telefoon:
+31 (0)88 - 194 8521