Notaris in de regio Den Bosch | Notariskantoor Den Bosch 

Bent u op zoek naar een notaris of notariskantoor in de regio Den Bosch? Maak kennis met VDB Advocaten Notarissen, hét notariskantoor in Brabant met vestigingen in Rosmalen en Waalre. Wij zijn u graag van dienst en kunnen u op alle rechtsgebieden ondersteunen.

Op alle rechtsgebieden kunnen wij ondersteunen. Dus zoekt u een notaris in Den Bosch die met u meedenkt en u snel van het juiste advies voorziet? Neem contact met ons op.

Bekijk alle expertises

Alle specialismen onder één dak

VDB Advocaten in Eindhoven, is geen traditioneel advocaten- en notariskantoor. Naast de specialistische kennis op de verschillende rechtsgebieden kunnen wij, dankzij onze strategische alliantie met HLB Witlox Van den Boomen Adviseurs & Accountants, u veel breder van dienst zijn.

Door gebruik te maken van diensten van HLB Witlox Van den Boomen Adviseurs & Accountants (denk aan financiële en fiscale diensten) bezien wij uw vraagstuk van alle kanten. Uw voordeel? Alle specialismen onder één dak, zodat u al deze kennis tot uw beschikking hebt bij één voet over de drempel. 

Ons advocatenkantoor is gevestigd in Advocatenkantoor in Rosmalen, nabij Den Bosch. Daarnaast hebben wij ook een advocatenkantoor in Waalre, nabij Eindhoven,.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Notaris Den Bosch - Notariskantoor Den Bosch

Meer informatie of offerte

Heeft u een vraag over één van onze diensten of wenst u een offerte?

Neem contact op

 

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.