De notaris in de regio Den Bosch | Notariskantoor Den Bosch 

Bent u op zoek naar een notaris of notariskantoor in de regio Den Bosch? Maak kennis met VDB Advocaten Notarissen, het familiebedrijf in Brabant met vestigingen in Rosmalen en Waalre. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van, o.a.:

  • Ondernemingsrecht: o.a. fusies, splitsingen, certificering, overnames en herstructureringen.
  • Privacyrecht: o.a. advies voor het verwerken van persoonsgegevens volgens de AVG .
  • Familierecht: juridische ondersteuning bij samenwonen, trouwen of partnerschp. En het verdeling van vermogen, de zorg voor kinderen en levensonderhoud bij relatiebreuk.

Op alle rechtsgebieden kunnen wij ondersteunen. Dus zoekt u een notaris in Den Bosch die met u meedenkt en u snel van het juiste advies voorziet? Neem contact met ons op.

Bekijk alle expertises

Alle specialismen onder één dak

VDB Advocaten in Eindhoven, is geen traditioneel advocaten- en notarissenkantoor. Naast de specialistische kennis op de verschillende rechtsgebieden kunnen wij, dankzij onze strategische alliantie met WVDB Adviseurs Accountants, u veel breder van dienst zijn.

Door gebruik te maken van diensten van WVDB (denk aan financiële en fiscale diensten) bezien wij uw vraagstuk van alle kanten. Uw voordeel? Alle specialismen onder één dak, zodat u al deze kennis tot uw beschikking hebt bij één voet over de drempel. 

Ons advocatenkantoor is gevestigd in Rosmalen, nabij Eindhoven. Daarnaast hebben wij ook een kantoor in Waalre.

Vraag vrijblijvende een offerte aan

Notaris Den Bosch - Notariskantoor Den Bosch

Meer informatie of offerte

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Snel een offerte

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.