Seminar Wet arbeidsmarkt in balans

Seminar Wet arbeidsmarkt in balans
Advocatuur 11 oktober 2019

Afgelopen week mochten wij een 175 deelnemers ontvangen voor onze bijeenkomst over de Wet arbeidsmarkt in balans. In samenwerking met onze strategische alliantie partner WVDB Adviseurs Accountants konden wij de deelnemers zowel op arbeidsrechtelijk als fiscaal gebied bijpraten over deze interessante wet die per 1 januari 2020 voor de nodige veranderingen gaat zorgen. Het doel van de wet is dat de werkgever een bewuste keuze maakt of een contract vast of flexibel moet zijn. Het gevolg is dat er nu al volop werk aan de winkel is.

 

Voor werkgevers met veel tijdelijke contracten of contracten met een niet eenduidig vastgelegde arbeidsomvang gaat er veel veranderen. Zo moet de oproeper na één jaar werken een contract aangeboden krijgen voor het gemiddelde aantal uren dat hij in de afgelopen 12 maanden is opgeroepen. Voor flex contracten worden de werkgeverslasten (fors) hoger. Maar ook voor werkgevers die met name vaste werknemers hebben, zijn er wijzigingen die ingaan per 2020. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om het seminar bij te wonen, maar bent u wel benieuwd naar wat er is besproken? Dan kunt u de presentatie opvragen.

 

Klik hier om de presentatie op te vragen.

 

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Sandra van den Hazelkamp.

Terug

Fiscaal en financieel coronanieuws

Lees fiscaal en financieel coronanieuws op de website van onze strategische alliantiepartner WVDB Adviseurs Accountants.

Coronanieuws

Alle informatie rondom de maatregelen en effecten van het corona virus hebben wij zorgvuldig samengesteld in nauwe samenwerking met onze strategische alliantiepartner WVDB Adviseurs Accountants.

Om het voor u zo inzichtelijk mogelijk te maken hebben wij ervoor gekozen dit op één centrale plaats te bundelen.

 

Klik hier voor alle financiële, fiscale en juridische topics rondom het corona virus.