VDB Advocaten Notarissen versterkt zich met Pascal van Boxtel

VDB Advocaten Notarissen versterkt zich met Pascal van Boxtel
Advocatuur 7 mei 2021

VDB Advocaten Notarissen versterkt zich met advocaat Pascal van Boxtel. Hij is ervaren in zowel de proces- als de adviespraktijk en gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht (IE), informatietechnologie (IT) en algemeen verbintenissenrecht. Dankzij zijn komst kan VDB zich nog meer toeleggen op het bedienen van klanten op het gebied van IE en IT-vraagstukken.

“Als ervaren (proces)advocaat met ruime ervaring in de nationale en internationale adviespraktijk staat Pascal dicht bij de klant en weet hij behoeften van ondernemers snel te doorgronden. Praktisch advies als het kan, complex advies als dat nodig is”, aldus partner Patricia Bossema – de Greef. “Wij zijn heel blij te mogen melden dat hij zich als partner bij ons voegt.”

Pascal ziet ernaar uit om de adviespraktijk van VDB te versterken. “VDB onderscheidt zich van andere kantoren door haar multidisciplinaire samenwerking en zocht naar versterking om actiever te worden op het gebied van IT en IE. Ik verheug me erop om vanuit het hart van de Brainportregio met mijn expertise bij te dragen aan de groeiambities van VDB Advocaten Notarissen. Juist hier verwacht ik dat er veel interessante casussen op mijn pad komen waarin ik klanten meerwaarde zal bieden.”

Als nieuwe partner gaat Pascal graag in gesprek met klanten en hij nodigt hen dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek. Verder mogen ondernemers altijd bij hem aankloppen om te praten over contractuele afspraken met afnemers, klanten, (IT) leveranciers en fabrikanten die noodzakelijk zijn voor een goede bedrijfsvoering én over bescherming van intellectuele eigendomsrechten die van grote waarde zijn voor de onderneming.

Wilt u vrijblijvend kennismaken met Pascal van Boxtel? Neem dan contact met hem op via pascalvanboxtel@vdb-law.nl of telefoonnummer +31 881 948 587.

Terug

Neem contact op

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of wenst u meer informatie over een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op