mr. Pascal  van Boxtel

mr. Pascal van Boxtel
Advocatuur

Pascal van Boxtel werkt sinds 2007 als advocaat. Hij is gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht (IE), informatietechnologie (IT) en algemeen verbintenissenrecht (commerciële contracten) en is zowel actief in de proces- als adviespraktijk.

Voorbeelden van zijn dagelijkse werkzaamheden zijn het onderhandelen en procederen over onder andere licentie-, distributie- en samenwerkingsovereenkomsten, het adviseren van (internet)ondernemers en webwinkels en het voeren van procedures over auteursrechten, merkrechten en handelsnaamrechten.

Pascal is lid van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht en de Vereniging DFA voor Distributierecht, Franchiserecht en Agentuurrecht.

Per 1 mei 2021 is Pascal werkzaam als partner bij VDB Advocaten Notarissen.


Rechtsgebiedenregister
Pascal heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofd- (en sub) rechtsgebied geregistreerd:

  • Intellectuele eigendomsrechten 

Op grond van deze registratie is Pascal verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Discipline:
Advocatuur
Specialisatie:
Ondernemingsrecht
Vestiging:
Waalre
E-mail:
pascal.boxtel@vdb-law.nl
Werk telefoon:
+31 (0)88 - 194 8587