Evelien Kraaijveld benoemd tot toegevoegd notaris

Evelien Kraaijveld benoemd tot toegevoegd notaris
Notariaat 27 november 2020

Mr. Evelien Kraaijveld is benoemd tot toegevoegd notaris bij VDB Notarissen. Evelien is sinds september 2019 verbonden aan VDB Advocaten Notarissen. Naast het algemene ondernemingsrecht is ze gespecialiseerd in internationaal ondernemingsrecht en de advisering van vermogende ondernemers.

Inmiddels zit Evelien nu 16 jaar in het vak. Ze heeft ruime ervaring in zowel het ondernemingsrecht als personen- en familierecht. Ze wordt dan ook enthousiast wanneer ondernemingsrecht en personen- en familierecht samenkomen, omdat VDB Advocaten Notarissen samen met de strategische alliantie partner WVDB adviseurs accountants zich daarin met een multidisciplinaire advisering onderscheidt van andere kantoren: “Juist onze geïntegreerde en gespecialiseerde aanpak leiden mijns inziens tot het beste resultaat voor de cliënt. Daarbij verliezen wij de belangen van de cliënt nooit uit het oog.”

Internationaal en nationaal ondernemingsrecht

Regelmatig begeleidt Evelien nationale en internationale fusies en overnames, joint ventures en financieringstransacties, reorganisatie en herstructurering van nationale en internationale ondernemingen, en het opzetten en reorganiseren van (contractuele) samenwerkingsvormen (personenvennootschappen). Bekijk voor meer informatie ook onze internationale website.

Personen- en familierecht

Ook adviseert zij ondernemers en vermogende families over de inrichting van hun persoonlijke regelingen, de zeggenschap over het familiebedrijf en de instandhouding van het familievermogen. Zowel op familierechtelijk- als op ondernemingsrechtelijk gebied, nationaal en internationaal. Zeggenschap over en continuïteit van de onderneming zijn belangrijke thema’s die tot haar dagelijkse praktijk behoren.

Vrijblijvende kennismaking

Door de geldende RIVM-maatregelen vond er geen officiële receptie plaats. Uiteraard geven we al onze relaties graag de kans om vrijblijvend kennis te maken met Evelien Kraaijveld. U kunt hiervoor een afspraak maken via +31 (0)40 - 221 50 15.

Terug

Fiscaal en financieel coronanieuws

Lees fiscaal en financieel coronanieuws op de website van onze strategische alliantiepartner WVDB Adviseurs Accountants.

Coronanieuws

Alle informatie rondom de maatregelen en effecten van het corona virus hebben wij zorgvuldig samengesteld in nauwe samenwerking met onze strategische alliantiepartner WVDB Adviseurs Accountants.

Om het voor u zo inzichtelijk mogelijk te maken hebben wij ervoor gekozen dit op één centrale plaats te bundelen.

 

Klik hier voor alle financiële, fiscale en juridische topics rondom het corona virus.