Dennis Beekhuijzen versterkt vastgoedsectie VDB Advocaten

Dennis Beekhuijzen versterkt vastgoedsectie VDB Advocaten
Advocatuur 10 februari 2021

VDB Advocaten versterkt haar vastgoedpraktijk met Dennis Beekhuijzen. Hij werkt sinds 2000 als advocaat en is specialist in het adviseren en procederen op de gebieden koop- en verkoop van vastgoed, bouwrecht, huurrecht en aanbestedingsrecht.

Hij staat behalve opdrachtgevers, ontwikkelaars, (onder)aannemers, installateurs, adviseurs, leveranciers en (ver)huurders op het gebied van bouw- en huurrecht ook bedrijven en aanbestedende diensten bij op het gebied van aanbestedingsrecht in allerlei branches: van bouw-, vervoer- en schoonmaak- tot aan de medische branche.

Door zijn kennis, ervaring en betrokkenheid kan hij snel een complex juridisch probleem fileren en zijn vinger op de zere plek leggen, zodat hij met zijn cliënten tot een duidelijk werkbaar advies, risico-inschatting of oplossing kan komen. Met zijn bagage als voormalig bedrijfsjurist in de bouw, weet hij dat het belangrijk is om goed bereikbaar te zijn en dat een goed advies niet per se lang hoeft te zijn. Hij is van mening dat een oplossing in overleg de voorkeur geniet boven het voeren van rechtszaken of arbitrageprocedures. Maar soms kan het niet anders en moet er geprocedeerd worden. Dennis heeft ruime ervaring met procederen voor de rechter en voor de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Cliënten bestempelen Dennis als duidelijk, begrijpelijk, snel, kundig, oplossingsgericht en humorvol. Dat maakt dat zij graag met hem samenwerken.

Wilt u meer informatie over onze diensten of vrijblijvend kennismaken met Dennis Beekhuijzen? Neem dan contact met hem op via dennisbeekhuijzen@vdb-law.nl

Terug

Neem contact op

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of wenst u meer informatie over een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op