Echtscheidingsadvocaat Eindhoven | VDB Advocaten

Hoewel wij vanuit Eindhoven (kantoor Waalre) werken zijn onze cliënten afkomstig uit alle delen van Nederland. VDB is gespecialiseerd in de behandeling van echtscheidingen waarin een directeur-grootaandeelhouder (DGA) is betrokken. Bij de verdeling van een gemeenschap, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden of de vaststelling van alimentatie waar een onderneming of een groot vermogen een rol speelt, hebben wij alle benodigde kennis in huis.

 

Daarnaast werken wij waar nodig ook samen met uw family office, accountant of fiscalist. Ook bij echtscheidingen met internationale aspecten kunnen wij u van dienst zijn. Daarbij komt het onder andere aan op de toepassing van internationale bronnen, zoals verdragen en verordeningen.

Mediation

Niet altijd hebben scheidende partijen deze vorm van geschilbeslechting op het netvlies staan. Bij mediation maken partijen in goed overleg onder begeleiding van onze mediator afspraken over de afwikkeling van hun huwelijk of de verbreking van de samenwoning. De mediator ziet erop toe dat alle relevante onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de fiscaliteit, voor u worden getoetst.

Afstamming, gezag en omgang

Wij kunnen u ook helpen met problematiek rond erkenning, adoptie of het zijn van een  draagmoeder.

Echtscheiding Eindhoven

Op zoek naar een advocaat in Eindhoven die gespecialiseerd is in familierecht, zoals echtscheidingen en scheidingen van samenleving? Onze echtscheidingsadvocaten staan voor u klaar.

 

Contact