Advocatenkantoor Den Bosch | VDB Advocaten Notarissen

Bent u op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor in de regio Den Bosch? Maak kennis met VDB Advocaten Notarissen, een gerenommeerd advocatenkantoor met vestigingen in Rosmalen en Waalre. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van o.a.:

  • Ondernemingsrecht: o.a. fusies, splitsingen, certificering, overnames en herstructureringen.
  • Arbeidsrecht: ondersteuning en advies bij uw personeelsbeleid, zoals arbeidsvoorwaarden, ziekteverzuim en reorganisaties.
  • Privacy- & IT- en IE-recht: advies over het verwerken van persoonsgegevens (AVG), IT-contracten en IT-oplossingen en intellectuele eigendomsrechten.

Op alle rechtsgebieden kunnen wij ondersteunen. Dus zoekt u een advocaat in Den Bosch die met u meedenkt en u snel van het juiste advies voorziet? Neem contact met ons op!

Bekijk alle expertises

Alle specialismen onder één dak

VDB Advocaten in Eindhoven, is geen traditioneel advocaten- en notariskantoor. Naast de specialistische kennis op de verschillende rechtsgebieden kunnen wij, dankzij onze strategische alliantie met Newtone, u veel breder van dienst zijn.

Door gebruik te maken van diensten van Newtone (denk aan financiële en fiscale diensten) bezien wij uw vraagstuk van alle kanten. Uw voordeel? Alle specialismen onder één dak, zodat u al deze kennis tot uw beschikking hebt bij één voet over de drempel. 

Ons advocatenkantoor is gevestigd in Advocatenkantoor in Rosmalen, nabij Den Bosch. Daarnaast hebben wij ook een advocatenkantoor in Waalre, nabij Eindhoven,.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Advocaat Den Bosch - Advocatenkantoor Den Bosch

Meer informatie of offerte

Heeft u een vraag over één van onze diensten of wenst u een offerte?

Neem contact op