mr. Sandra van den Hazelkamp

mr. Sandra van den Hazelkamp
Advocatuur

Sandra heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na haar studie was zij eerst werkzaam als jurist voor de overheid. In 2008 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur en vanaf 1 mei 2015 is zij werkzaam bij VDB Advocaten Notarissen bij de sectie Arbeidsrecht. Sandra heeft ruime ervaring met individuele en collectieve ontslagzaken, het opstellen van arbeidscontracten, het adviseren over arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, bijzondere bedingen, CAO’s en reorganisaties.

In 2013 heeft zij met succes de specialisatie opleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie afgerond. Sandra staat zowel particulieren als ondernemingen bij op het gebied van arbeidsrecht in brede zin.

 

Sandra heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofd- (en sub) rechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht  

Op grond van deze registratie is Sandra verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Discipline:
Advocatuur
Specialisatie:
Arbeidsrecht
Vestiging:
Rosmalen
E-mail:
sandra.hazelkamp@vdb-law.nl
Telefoon:
+31 (0)88 - 194 8446