Wieteke van de Vorle – Braat benoemd tot toegevoegd notaris

Wieteke van de Vorle – Braat benoemd tot toegevoegd notaris
Notariaat 4 januari 2021

Wieteke van de Vorle – Braat is benoemd tot toegevoegd notaris bij VDB Notarissen. Zij is sinds september 2017 verbonden aan VDB Advocaten Notarissen en is gespecialiseerd in (commercieel) vastgoed.

In haar dagelijkse werk adviseert Wieteke cliënten onder meer bij de verwerving en financiering van vastgoed en in de verdere juridische vormgeving van hun projecten. Zij houdt zich daarbij voornamelijk bezig met de transactiepraktijk op het gebied van commercieel vastgoed, vastgoedfinancieringen en projectontwikkelingen.

Wieteke wordt dan ook enthousiast van de uitdagingen in de gevarieerde vastgoedpraktijk die zij met VDB Notarissen bedient: “Het is ontzettend waardevol om in gesprek te gaan met cliënten over hun bijzondere projecten. Bij voorkeur doen we dat  in een zo vroeg mogelijk stadium, zodat wij op dat moment al een grote toegevoegde waarde kunnen leveren.”

Ze volgde de studies notarieel recht (2003) en Nederlands recht (richting privaatrecht) (2004) aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens ging zij in 2004 bij een landelijk advocaten- en notarissenkantoor aan de slag als kandidaat-notaris. Na tien jaar werkzaam te zijn geweest bij dit kantoor, maakte Wieteke in 2014 de switch naar de advocatuur. In september 2017 is zij teruggekeerd naar het notariaat.

Vrijblijvende kennismaking

Door de geldende RIVM-maatregelen vond er geen receptie plaats. Uiteraard geven we al onze relaties graag de kans om vrijblijvend kennis te maken met Wieteke van de Vorle - Braat. U kunt hiervoor een afspraak maken via +31 (0)40 - 221 50 15.

Terug

Neem contact op

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of wenst u meer informatie over een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op