VDB Notarissen groeit stevig en benoemt nieuwe partner

VDB Notarissen groeit stevig en benoemt nieuwe partner
Notariaat 30 december 2022

VDB Notarissen benoemt vanwege haar snel toenemende groei een nieuwe salary partner. Naast aandeelhouders Marco Haanappel, Bram van Asten en William Kuijpers treedt op 1 januari 2023 de in vastgoed gespecialiseerde Wieteke van de Vorle – Braat toe als salary partner bij het Brabantse notariskantoor. De benoeming onderstreept de ontwikkeling van het kantoor en de groeiende vastgoedportefeuille.

Het notarissenkantoor, dat handelt onder de vlag van VDB Advocaten Notarissen, groeide de laatste jaren stevig en heeft nu 43 medewerkers in dienst. Met daaronder acht (toegevoegd) notarissen en twaalf kandidaat-notarissen. Dankzij deze autonome groei is het notariaat inmiddels een van de grootste spelers in Zuid-Nederland. Met specialisaties op het gebied van vastgoed, ondernemingsrecht en estate planning adviseert het kantoor ondernemingen en vermogende particulieren over de gehele breedte.

Benoeming Wieteke Van de Vorle - Braat

De benoeming van de nieuwe partner versterkt de vastgoedpraktijk VDB Notarissen in de regio Eindhoven. Van de Vorle -Braat trad in september 2017 in dienst en werd in december 2020 benoemd tot toegevoegd notaris. Haar specialisatie betreft de transactiepraktijk op het gebied van commercieel vastgoed, vastgoedfinanciering en  projectontwikkeling. Daarbij adviseert zij ondernemingen en beleggers bij de verwerving en financiering van vastgoed en in de verdere juridische en fiscale vormgeving van hun projecten.

Uitstap naar de advocatuur

Van de Vorle -Braat volgde de studies notarieel recht (2003) en Nederlands recht (richting privaatrecht) (2004) aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens ging zij in 2004 bij een landelijk advocaten- en notarissenkantoor aan de slag als kandidaat-notaris. Na tien jaar werkzaam te zijn geweest bij dit kantoor, maakte Van de Vorle -Braat in 2014 de switch naar de advocatuur. In september 2017 keerde zij bij VDB terug naar het notariaat.

Meer info: Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met Pim van den Boomen, Adviseur Marketing en Communicatie. Hij is bereikbaar op +31 881 948 108.

Terug

Neem contact op

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of wenst u meer informatie over een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op