Vastgoednotaris Frans Verlinden opgevolgd door William Kuijpers

Vastgoednotaris Frans Verlinden opgevolgd door William Kuijpers
Notariaat 25 november 2020

Frans Verlinden, die sinds 2011 als notaris onze vastgoedklanten heeft bediend, heeft het stokje overgedragen aan William Kuijpers. William is per 1 oktober jl. officieel beëdigd als notaris en werkte de afgelopen negen jaar bij VDB Advocaten Notarissen nauw samen met Frans Verlinden.

“VDB Notarissen heeft een prachtige vastgoedpraktijk met de focus op Zuidoost-Brabant”, geeft William enthousiast aan. In de regio komt zijn expertise optimaal tot zijn recht. “Samen met strategisch alliantiepartner WVDB Adviseurs Accountants staan wij vele gerenommeerde partijen bij in de verwerving en financiering van vastgoed en in de verdere juridische en fiscale vormgeving van hun bijzondere projecten.”

Passie voor vastgoed

William Kuijpers maakt al sinds 2011 onderdeel uit van de praktijkgroep Vastgoed bij VDB Advocaten Notarissen. Hij volgde de studies Notarieel en Fiscaal recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De keuze voor VDB was vervolgens al snel gemaakt: “VDB Advocaten Notarissen heeft een sterke focus op vastgoed en dat sluit uitstekend aan bij mijn passie.” Vorig jaar voltooide hij nog de specialisatieopleiding Grotius Onroerend Goed (cum laude).

De recent beëdigde notaris is enthousiast over de toekomst. “Het is steeds weer een genot om in de juridische gereedschapskist te ‘graven’ op zoek naar de beste oplossing. Ik prijs mij gelukkig dat ik al ruim negen jaar werkzaam mag zijn in deze fijne werkomgeving met een kwalitatief en dynamisch team. Eerst als jonge medewerker en nu als notaris!”

Door de geldende RIVM-maatregelen vond er geen officiële overdracht en bijbehorende receptie plaats. Uiteraard geven we al onze relaties graag de kans om vrijblijvend kennis te maken met William Kuijpers. U kunt hiervoor een afspraak maken via +31 (0)40 - 221 50 15.

Terug

Fiscaal en financieel coronanieuws

Lees fiscaal en financieel coronanieuws op de website van onze strategische alliantiepartner WVDB Adviseurs Accountants.

Coronanieuws

Alle informatie rondom de maatregelen en effecten van het corona virus hebben wij zorgvuldig samengesteld in nauwe samenwerking met onze strategische alliantiepartner WVDB Adviseurs Accountants.

Om het voor u zo inzichtelijk mogelijk te maken hebben wij ervoor gekozen dit op één centrale plaats te bundelen.

 

Klik hier voor alle financiële, fiscale en juridische topics rondom het corona virus.