Vastgoed als focus

Vastgoed als focus
Evenementen 25 maart 2019 2 min. leestijd

Wij focussen ons op vastgoed. In de vastgoedwereld gaat het om aannemers, projectontwikkelaars maar ook om installateurs, sloopbedrijven, dakdekkers, bedrijven in gevelbeplating, firma’s in bouwmaterialen, constructiebureaus, leveranciers van zonnepanelen, schildersbedrijven, architecten, professionele beleggers, enz. Allemaal bedrijven met projecten in en rondom vastgoed als hun core business. De impact van vastgoed op de Brabantse en nationale economie is groot. Brabant is van oudsher gezegend met grote vastgoedbedrijven. Wij begrijpen de vastgoedpartijen als geen ander omdat we hun taal spreken.

 

Waarom zijn vastgoedpartijen voor ons interessant en vice versa? Wat kunnen we ze bieden? Het antwoord is eenvoudig: zij bieden ons complexe vraagstukken en wij hen toegevoegde waarde. Bij complexe vastgoedprojecten, met vaak multidisciplinaire insteek, willen klanten toegevoegde waarde. Niet alleen vragen beantwoorden maar problemen oplossen. Om onze kennis te vergroten is bundeling van expertise noodzakelijk. Alleen door bundeling van kennis kunnen we meerwaarde bieden.

 

Neem een voorbeeld als Trends in Vastgoed, een seminar dat we in maart organiseerden. Als sprekers hadden we Prof. Paul Diederen (hoogleraar transformatiekunde aan de TU/e) en Jules Hercules en Sander Beekwilder van Ovium, een Amsterdams financieringsbureau annex projectontwikkelaar. Paul Diederen sprak op bevlogen wijze over het proces van wijziging van de functie van gebouwen. De heren van Ovium spraken over (het stapelen van) bijzondere financieringsvormen en -structuren rondom projecten als De Hallen In Amsterdam, Feyenoord stadion in Rotterdam en paleis Soestdijk. Een keur aan bedrijven uit de Brabantse vastgoedwereld was aanwezig, de aanwezigen zijn op belangrijke bouwlocaties in Brabant actief. Actie, dat is precies wat we willen. Als professional betrokken zijn bij vastgoedvragen en -projecten. Op de tekentafel in de fase van het bedenken of bij het begeleiden tijdens de uitvoering.

 

Het gaat binnen VDB om samenwerking die leidt tot resultaat. Hiervoor schakelen we onze strategische alliantiepartner WVDB Adviseurs Accountants in. Binnen onze strategische alliantie zijn er specialisten met specifieke focus op vastgoed die elkaar aanvullen vanuit een multidisciplinaire visie. Samen hebben ze als doelstelling om moeilijke vastgoed puzzels voor klanten op te lossen zodat zij kunnen ondernemen op het gebied van hun core business: vastgoed. Dat heet focus.

Terug

Neem contact op

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of wenst u meer informatie over een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op