Uitwegen uit de stikstofcrisis

Uitwegen uit de stikstofcrisis
Evenementen 19 november 2019

Het sneuvelen van de PAS-regelgeving op 29 mei jl. heeft de bouwwereld op zijn kop gezet. Veel bouwprojecten dreigen stil te komen liggen, als dat al niet het geval is. De regering werkt aan oplossingen. Daarvoor is 13 november een maatregelenpakket gepresenteerd voor de korte termijn (1 jaar). Echter is een maximum van 100 km per uur rijden geen oplossing voor de toekomst. Structurele oplossingen zijn veel ingrijpender, dus politiek gevoeliger en worden daarom als een hete aardappel op de lange baan geschoven.

 

Wij willen u graag bijpraten over de meest recente ontwikkelingen en over mogelijkheden die u heeft of verkrijgt om uw plannen en projecten doorgang te laten vinden. En, mocht dat toch op korte termijn niet mogelijk zijn, hoe u uw kosten kunt beperken in afwachting van het moment dat er wel weer groen licht is, zoals een (gedeeltelijke) beëindiging van de arbeidsovereenkomst en/of arbeidstijdverkorting.

 

Op dinsdag 3 december aanstaande organiseren wij een bijeenkomst over dit onderwerp op ons kantoor in Waalre. De mogelijkheden als uitweg uit de stikstofcrisis worden door VDB Advocaten en deskundigen Jos van Jole en Eric van der Aa van Rho Adviseurs voor leefruimte toegelicht. Onze deskundigen op het gebied van arbeidsrecht behandelen het onderwerp: de mogelijkheden tot (gedeeltelijke) beëindiging van de arbeidsovereenkomst.

 

Bij vragen kunt u een e-mail sturen naar events@vdb-law.nl. Indien u van deze uitnodiging gebruik wenst te maken kunt u op onderstaande button klikken.

 

Aanmelden

 

Programma stikstof

Terug

Neem contact op

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of wenst u meer informatie over een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op