Femke Veldhuijzen - Swinkels benoemd tot toegevoegd notaris

Femke Veldhuijzen - Swinkels benoemd tot toegevoegd notaris
Notariaat 7 december 2020

Mr. Femke Veldhuijzen - Swinkels is 1 oktober jl. benoemd tot toegevoegd notaris bij VDB Notarissen. Femke is sinds augustus 2018  verbonden aan VDB Advocaten Notarissen. Femke is gespecialiseerd in familierecht en estate planning bij VDB Notarissen in Waalre.

Femke werkt al ruim tien jaar in het notariaat. Zij werkt veel voor (internationale) ondernemers en hun families en heeft veel ervaring met ondernemerstestamenten, huwelijkse voorwaarden, levenstestamenten en samenlevingscontracten. Zij werkt geregeld op grensoverschrijdende dossiers met betrekking tot Nederlands-Belgische familie- en vermogensrechtelijke vraagstukken.

Samen met de fiscale estate planningsadviseurs en accountants van onze strategisch alliantiepartner WVDB Adviseurs Accountants komt Femke voor haar cliënten tot een optimaal juridisch, fiscaal en financieel resultaat.

De recent beëdigde toegevoegd notaris is enthousiast over de toekomst. “Door de vele maatschappelijke ontwikkelingen is het steeds weer een mooie uitdaging om tot duidelijke afspraken te komen, zodat cliënten hun wensen goed hebben vastgelegd in een notariële akte. Dat geeft  hen een gevoel van rust.”

Specialisatie estate planning en familierecht

Met haar studie Nederlands recht en Notarieel recht op zak, ging zij in 2008  aan de slag als kandidaat-notaris. Daarna volgde nog een korte uitstap in de advocatuur, maar later keerde Femke weer terug in het notariaat.

Vrijblijvende kennismaking

Door de geldende RIVM-maatregelen vond er geen officiële receptie plaats. Uiteraard geven wij al onze relaties graag de kans om vrijblijvend kennis te maken met Femke Veldhuijzen - Swinkels. U kunt hiervoor een afspraak maken via +31 (0)40 - 221 50 15.

Terug

Neem contact op

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of wenst u meer informatie over een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op