''Bij VDB Notarissen voel ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen.''

''Bij VDB Notarissen voel ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen.''
Notariaat 23 januari 2024

Kim van Winden (34) startte na afronding van haar studie als kandidaat-notaris bij VDB Notarissen in Waalre. Al (bijna) negen jaar werkt ze met veel plezier bij dit kantoor. In dit interview vertelt ze over wat werken bij VDB Notarissen zo mooi maakt en waarom ze enthousiast is over de toekomstplannen.

 

“Na mijn studie wilde ik gaan werken bij een middelgroot kantoor in het zuiden van het land. Ik kwam VDB Notarissen tegen in mijn zoektocht en besloot een open sollicitatie te sturen. Al snel zat ik met Marco Haanappel en William Kuijpers, beiden notaris en partner bij VDB, aan tafel en er was meteen een klik. Er heerste een Brabantse gemoedelijkheid, het aanbod aan mooie (zowel nationale als internationale) dossiers was groot en het multidisciplinaire karakter van het kantoor sprak me direct aan.

 

Inmiddels werk ik al bijna negen jaar bij VDB en nog steeds met heel veel enthousiasme. Mijn passie bleek na de start van mijn carrière al snel te liggen bij het ondernemingsrecht, dit komt mede door de verschillende soorten (uitdagende) ondernemingsrechtdossiers die de revue passeren en doordat er sprake is van veel advieswerkzaamheden. Er is een goede mix van jong talent en collega’s met veel ervaring in het vak, iedere dag kunnen we van elkaar leren. Bovendien werk ik veel samen met de collega’s van de andere secties van het notariaat en met de adviseurs van onze strategische alliantiepartner Newtone, wat het werk nog dynamischer maakt. En als kers op de taart hebben we plannen om een nieuwe vestiging te starten in Zuid-Limburg (waarbij ik een mooie rol mag vervullen vanuit kantoor): een unieke kans!

 

Als kantoor zijn we innovatief en gaan we graag mee in de ontwikkelingen op digitaal gebied. Zo werken we veelal digitaal in de dossiers, máár we houden wel altijd het persoonlijke contact met onze cliënten. Bij VDB voel ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen: we hebben geen praktijk waar je de hele dag hetzelfde doet en dezelfde akten voorbereidt en/of passeert, maar onze dossiers bieden echt afwisseling. Geen enkel dossier is hetzelfde. En er zijn genoeg mogelijkheden voor ontwikkeling op persoonlijk en inhoudelijk vlak, waaronder het volgen van een Grotius opleiding. Er is bovendien oog voor jouw persoonlijke (gezins)situatie. En de zuidelijke gemoedelijkheid uit zich natuurlijk ook in gezellige etentjes en borrels.

 

Ambitie en talent komt bij ons echt tot z’n recht als je houdt van een uitdaging en als je zelf een zekere ambitie hebt. Qua groei is er veel mogelijk, als je zelf die stappen maar wilt zetten. Iedereen wordt gewaardeerd om zijn eigen prestaties en kracht. Je mag zelf aan het roer staan. Heb je de drive om jouw ambitie uit te gaan dragen? Dan zit je hier dus zeker op je plek.”

 

Benieuwd of werken bij VDB Advocaten Notarissen iets voor jou is? Kijk op werkenbij.vdb-law.nl.

Terug

Neem contact op

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of wenst u meer informatie over een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op