mr. Tessa de Mos

mr. Tessa de Mos
Advocaten

Tessa de Mos is sinds begin 2008 advocaat. Bij VDB Advocaten Notarissen werkt ze als advocaat op de sectie Bouw- en vastgoedrecht. Binnen deze sectie adviseert en procedeert zij over geschillen op het gebied van huur- en vastgoedrecht. Tessa geeft ook trainingen aan ondernemingen op het gebied van de actualiteiten die spelen in het vastgoed. Tessa heeft de Specialisatieopleiding Huurrecht (juni 2013) succesvol afgerond. Hierdoor is Tessa lid van de specialisatievereniging Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA). Daarnaast schrijft ze voor het Bossche Balie Bulletin (BBOB), het vakblad voor en door advocaten van het arrondissement ’s-Hertogenbosch.

 

Tessa heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht
  • Woonruimte
  • Bedrijfsruimte

Op grond van deze registratie is Tessa verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
 

Discipline:
Advocaten
Specialisatie:
Bouw- en vastgoed
Vestiging:
Waalre
E-mail:
tessademos@vdb-law.nl
Telefoon:
+31 (0)88 - 194 8079

40 Adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.