mr. Patricia Bossema - de Greef

mr. Patricia Bossema - de Greef
Advocatuur

Patricia Bossema-de Greef is in 2003 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na haar afstuderen koos Patricia direct voor de advocatuur. Bij VDB Advocaten Notarissen werkt ze als advocaat op de sectie Ondernemingsrecht. Binnen deze sectie adviseert en procedeert zij over nationale en internationale geschillen op het gebied van contracten- en aansprakelijkheidsrecht. Aan ondernemingen geeft Patricia regelmatig trainingen op het gebied van commerciële contracten, (het vermijden van) aansprakelijkheid en algemene voorwaarden. Patricia heeft de Grotius Opleidingen "Onderneming en aansprakelijkheid" (juni 2009) en Onroerend Goed (juni 2012) succesvol afgerond. Patricia is tevens annotator van het juridische vakblad Jurisprudentie in Nederland (JIN).

 

Patricia heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht
  • Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is Patricia verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

PUBLICATIES

     Jurisprudentie in Nederland juni 2015, afl. 5

Discipline:
Advocatuur
Specialisaties:
Ondernemingsrecht, (Beroeps)aansprakelijkheid en tuchtrecht
Vestiging:
Waalre
E-mail:
patricia.bossema@vdb-law.nl
Telefoon:
+31 (0)88 - 194 8275