mr. Moniek Verhagen- Raijmakers

mr. Moniek Verhagen- Raijmakers
Advocatuur

Moniek Verhagen is sinds januari 2017 verbonden aan VDB Advocaten Notarissen en in mei dat jaar beëdigd als advocaat. Zij heeft ondernemingsrecht gestudeerd aan Tilburg University (cum laude). Moniek houdt zich voornamelijk bezig met het adviseren van ondernemers met betrekking tot commerciële contracten, aansprakelijkheidsrecht en het vennootschapsrecht. Aan ondernemingen in diverse branches geeft Moniek daarnaast regelmatig trainingen op het gebied van commerciële contracten, (het vermijden van) aansprakelijkheid en algemene voorwaarden. Advisering, begeleiding van cliënten en het voeren van onderhandelingen inzake aandelentransacties en activa passiva-transacties behoren ook tot de werkzaamheden van Moniek.

Moniek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofd- (en sub) rechtsgebied geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is Moniek verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Discipline:
Advocatuur
Specialisatie:
Ondernemingsrecht
Vestiging:
Waalre
E-mail:
moniek.verhagen@vdb-law.nl
Telefoon:
+31 (0)88 - 194 8293