mr. Cristel Seijger

mr. Cristel Seijger
Advocaten

Cristel heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na haar afstuderen in 2008 is zij begonnen als advocaat bij Pellicaan Advocaten en heeft zich vanaf dat moment gespecialiseerd als arbeidsrecht advocaat. In 2013 is zij met succes geslaagd voor de postacademische opleiding Grotius Arbeidsrecht. Cristel was vanaf 2011 verbonden aan LXA The Law Firm. Per 1 maart 2019 is zij werkzaam bij VDB Advocaten Notarissen.

Cristel heeft veel ervaring en expertise opgedaan in het arbeidsrecht en is werkzaam in zowel de proces- als adviespraktijk. Een goede vertrouwensband en duurzame relatie met cliënten staan centraal, eveneens als een goede bereikbaarheid, pragmatische en praktische instelling.

 

Cristel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofd- (en sub) rechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht  

Op grond van deze registratie is Cristel verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
 

Discipline:
Advocaten
Specialisatie:
Arbeidsrecht
Vestiging:
Waalre
E-mail:
cristel.seijger@vdb-law.nl
Telefoon:
+31 (0)88 - 194 8231

40 Adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.