Notariskantoor Eindhoven | VDB Notarissen

Bent u op zoek naar een notaris of notariskantoor in de regio Eindhoven? Maak kennis met VDB Advocaten Notarissen, het familiebedrijf met vestigingen in Rosmalen en Waalre. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van:

  • Ondernemingsrecht: o.a. fusies, splitsingen, certificering, overnames en herstructureringen.
  • Privacyrecht: o.a. advies voor het verwerken van persoonsgegevens volgens de AVG .
  • Familierecht: juridische ondersteuning bij samenwonen, trouwen of partnerschp. En het verdeling van vermogen, de zorg voor kinderen en levensonderhoud bij relatiebreuk.

Bekijk al onze expertises

 

 

Alle specialismen onder één dak

VDB Notarissen in Waalre (regio Eindhoven) is geen traditioneel advocaten- en notarissenkantoor. Naast de specialistische kennis op de verschillende rechtsgebieden kunnen wij, dankzij onze strategische alliantie met WVDB Adviseurs Accountants, u veel breder van dienst zijn.

Door gebruik te maken van diensten van WVDB (denk aan financiële en fiscale diensten) bezien wij uw vraagstuk van alle kanten. Uw voordeel? Alle specialismen onder één dak, zodat u al deze kennis tot uw beschikking hebt bij één voet over de drempel. 

Ons notariskantoor is gevestigd in Waalre, vlakbij Eindhoven. Daarnaast hebben wij ook een kantoor in Rosmalen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Notaris Eindhoven - Notariskantoor Eindhoven

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat altijd klaar.

 

Contact

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.