mr. Wieteke van de Vorle - Braat

mr. Wieteke van de Vorle - Braat
Notarissen

Wieteke van de Vorle-Braat is sinds september 2017 werkzaam als kandidaat-notaris in de praktijkgroep Vastgoed bij VDB Notarissen in Waalre.

Wieteke is in 2003 in notarieel recht afgestudeerd aan Universiteit Utrecht en in 2004 in Nederlands recht (richting privaatrecht).
Zij is vervolgens in 2004 als kandidaat-notaris begonnen bij een groot landelijk advocaten- en notarissenkantoor. Daar was zij de eerste twee jaren werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht en erf- en familierecht en vervolgens op het gebied van het commerciele vastgoed.

Na tien jaar werkzaam te zijn geweest bij dit kantoor, heeft Wieteke in 2014 een switch gemaakt naar de advocatuur en heeft zij drie jaar lang gewerkt als advocaat op het gebied van het erf- en familierecht.
In september 2017 is zij teruggekeerd naar het notariaat.

Wieteke houdt zich bij VDB voornamelijk bezig met de transactiepraktijk op het gebied van commercieel vastgoed, de complexe transactiepraktijk op het gebied van particulier vastgoed, projectontwikkelingen en complexe splitsingen in appartementsrechten, alsmede met advisering op deze gebieden.

Discipline:
Notarissen
Specialisatie:
Bouw- en vastgoed
Vestiging:
Waalre
E-mail:
wietekevandevorle@vdb-law.nl
Telefoon:
+31 (0)88 - 194 7718