VDB Advocaten verwelkomt prof. mr. Jan Berkvens

VDB Advocaten verwelkomt prof. mr. Jan Berkvens
Advocatuur 28 januari 2021

VDB Advocaten is trots dat prof. mr. Jan Berkvens sinds december 2020 onderdeel uit maakt van het privacyteam dat onder leiding staat van mr. Silvia Vinken CIPP/E. Jan Berkvens is in het privacydomein een autoriteit en is emeritus hoogleraar recht en informatica (Radboud Universiteit Nijmegen).

Jan en Silvia hebben in het verleden eerder al samengewerkt en hebben als auteur aan de wieg gestaan van het handboek ‘Checklist privacy, privacybeleid in 30 checklists’ (inmiddels in derde druk).

Met de komst van Jan wordt een verdere kwaliteitsimpuls gegeven aan het privacyteam en wordt voorzien in een toenemende adviesvraag van (complexe) privacyvraagstukken.

Wilt u meer informatie over onze diensten of vrijblijvend kennismaken met Jan Berkvens? Neem dan contact met hem op via janberkvens@vdb-law.nl

Terug

Fiscaal en financieel coronanieuws

Lees fiscaal en financieel coronanieuws op de website van onze strategische alliantiepartner WVDB Adviseurs Accountants.

Coronanieuws

Alle informatie rondom de maatregelen en effecten van het corona virus hebben wij zorgvuldig samengesteld in nauwe samenwerking met onze strategische alliantiepartner WVDB Adviseurs Accountants.

Om het voor u zo inzichtelijk mogelijk te maken hebben wij ervoor gekozen dit op één centrale plaats te bundelen.

 

Klik hier voor alle financiële, fiscale en juridische topics rondom het corona virus.