Arbeidsrecht

Hoe gemotiveerder uw medewerkers zijn, hoe beter dat is voor uw bedrijf. Een goed personeelsbeleid dat alle ruimte biedt aan de ontwikkeling van het personeel is hiervoor de basis. Ons team kent alle facetten van het arbeidsrecht:

  • Arbeidsvoorwaarden
  • zieke werknemers begeleiden
  • onderhandelen met ondernemingsraden
  • inzet van de flexibele schil
  • kleine en grote reorganisaties

Wij staan zowel werknemers als werkgevers bij, waardoor wij vanuit verschillende perspectieven kijken met betrekking tot arbeidsrecht.

Problemen voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Door arbeidsrechtelijk zaken op voorhand goed te regelen, kunt u veel problemen voorkomen. Het is raadzaam dat wij in een vroeg stadium meedenken over arbeidsrechtelijke kwesties. Wij helpen u daar graag bij. U kunt zo veel uit handen geven als u zelf nodig vindt. Daarnaast adviseren wij over de optimale structuur van de arbeidsrechtelijke organisatie.

Multidisciplinair

De multidisciplinaire aanpak is onze filosofie. Wij overleggen zodra het nodig is met één van de accountantsbelastingadviseurs of loonspecialisten van WVDB, waarmee wij een strategische alliantie onderhouden. Doordat we deze specialisten als het ware in huis hebben, kunnen we uitermate efficiënt werken. Zonder dat u uw vaste aanspreekpunt verliest.

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat altijd klaar.

 

Contact